Stundas det för student, bal, bröllop eller annan tillställning så finns nu företaget Best Coast Limo för Er.

När du planerar ditt företags personaldag, firmafest mm. finns Best Coast Limo för Er.

038cmykweb

 

Niklas Nilsson från Sölvesborg har gått med i Sveriges Limousiner (www.sverigelimousiner.se) och han har köpt Sveriges enda dieseldrivna och miljögodkända Amerikanska Limousine, Chrysler 300 C. Den är godkänd för 8 passagerare och har 4 st. tv-skärmar, DVD spelare och 2 barer. Soffan är utformad som ett J.

Från början är det en vanlig personbil, en Chrysler 300 C som är förlängd av Chrysler Enterprise i USA. Den är förlängd med 120 tum och limon är 8,4 meter. Jag frågade Niklas som har taxikörkort och yrkestrafiktillstånd varför han startade ett företag med att köra limousine.

– Jag har alltid varit intresserad av bilar och har ägt en Limo tidigare, säger Niklas, och så såg jag en marknad i detta. Det finns 40 liknande företag i Sverige och jag är själv inom närområdet.

Inriktningen är på stora tillställningar som t.ex. bal, bröllop och företagsevenemang men även helgnöje för privatpersoner om man ringer några dagar innan och bokar.

Det blir inte mycket dyrare än att ta en taxi om man räknar ut timpriset och delar det på 8 personer.  

 

– Vi behöver lära oss att åka limousine, säger Niklas, en lyx man kan unna sig även som privatperson och även på småorter. I större städer är detta inte alls ovanligt.

Niklas Nilsson startade sitt företag Best Coast Limo nu under våren och har redan fått bra respons. Han har planer på att utveckla företaget i andra inriktningar också.

Infobladet önskar Lycka till.

 

Text: Monica Berg

Föregående artikelKanotäventyr i närområdet
Nästa artikelDansproffsen Cecilia Ehrling och Björn Törnblom lär dig dansa under Killebom