De lärt upp både politikern Gudrun Schyman och idolfavoriten Mattias Andreasson från EMD att sväva fram över dansgolvet – nu är det din tur att leta fram dansskorna. Lördagen den 9 juli kommer Cecilia Ehrling och Björn Törnblom till Killebom för att lära sölvesborgarna att dansa.

Björn-och-Ceciliacmykweb

 

Vi har sett på TV hur kändisar, till synes utan taktkänsla, plötsligt bemästrar danser som wienervals, rumba, slowfox, samba och såklart den fartfyllda quickstepen. Detta beror naturligtvis på att de får lektioner av mycket duktiga dansare. 

 

På Killebom visar Cecilia Ehrling och Björn Törnblom först upp hur det ska se ut med en dansuppvisning.

 

Cecilia har dansat i princip hela livet och började tävlingsdansa vid 9 års ålder. Hon har vunnit många SM-medaljer och representerat Sverige i både EM och VM. År 2007 antog Cecilia utmaningen att delta i TV4:s produktion  Let´s dance och tog hem segern tillsammans med Martin Lidberg.

 

Även Björn Törnblom har vunnit många SM-medaljer i dans. I VM har han som bäst kommit på 10:de plats. Förutom tävlingar så har Björn varit med i en del film- och musikinspelningar och vi har även sett Björn i Let´s dance. 

 

Och medan Cecilia och Björn byter om inför danslektionen så blir det underhållning med Fourtunes Barbershop-singers som är lokala talanger.

 

Ett tips är alltså att ta med dansskorna lördagen den 9 juli till Killebom.

 

Om du vill ha mer information så kontakta:

Sofia Lenninger tel: 0456-81 60 70, 0733-128059

Föregående artikelStor lyx på liten ort!
Nästa artikelTeleffekt-finns till för dig och din telefoni