holje-musikklass1Det har tagit tid att jobba fram idén till musikalen. Efter många diskussioner i klassen kom de fram till några förslag som alla tyckte var rätt bra. De var lite sent ute för de hade en miniturné i höstas som tog tid ifrån musikprojektarbetet.

De fick ha samarbete med Britta Lindgren som skrev manus till dem utifrån deras idéer och började jobba direkt efter jullovet med dramaövningar och sedan dansövningar med Klara och Johanna Lindgren.

De tycker det är jätte roligt att jobba med musikalen nu. De flesta av dem tycker att det är kul att få testa att agera och dansa och inte bara spela musik. De arbetar rätt mycket, inte bara på musiklektionerna, utan också på andra lektioner och efter skolan. Några heldagar med övningar inträffar också.

Det är en ny upplevelse för de flesta att agera på scenen i en så stor produktion som detta. De har gjort många konserter på och utanför skolan men inte på detta sättet. Många av dem har aldrig dansat förr och det har varit många skratt på vägen till färdigheten. De är lite nervösa med bara några veckor kvar till premiären men de är jätte lyckliga att få chansen att uppträda på Folkets Hus med vad de hoppas blir en fantastisk show för alla.

Premiären är 25 mars. Välkommen.holje-musikklass2

Föregående artikelFrukostmöte med företagarna i Olofström
Nästa artikelService på hög nivå