brian-olsenBO Service – ett företag i Olofströms Kommun som vänder sig både till privatpersoner och företag. Brian Olsén var tidigare arbetsledare för ett städbolag i Danmark med 550 anställda och han var också egen företagare i Danmark.

Brian erbjuder professionell fönsterputsning och Takrengöring. År 2007 startade han sitt företag i Sverige och han menar på att det inte är så dyrt för en privatperson att anlita honom till att t.ex. putsa fönster, han har många års erfarenhet så det blir mycket bra på kort tid.

Han arbetar som underleverantör till andra städföretag. För tre år sedan började bolaget med rengöring av tak, det sysslade Brian många år med i Danmark.

– När taket är helt rent gör det ett helt annat intryck i trädgården, mycket bra om man ska sälja sitt hus, säger Brian.

Takets livslängd ökar såklart, genom rent tak undviker man frostsprängningar.

– Takrengöring har blivit en succé, säger Brian, kunderna har varit nöjda så budskapet har gått från mun till mun hos släkt och vänner. Har ni ett smutsigt tak eller mossa på taket så ta kontakt med BO-Service, Brian åker ut till er och ger en kostnadsfri rådgivning och där är rotavdrag på takrengöring.

Brian har varit mycket i Sverige sedan barn, flyttade hit för några år sedan och kan bra svenska med lite brytning.

Text och bild Monica Berg

Föregående artikelSpelar Roll – Holje Musikklassers sjuttonde musikal 2011
Nästa artikelLäkehjälpen Olofström AB flyttar till nyrenoverat