Hässleholm
Starten på det nya året innebar en ny optiker till Specsavers på Stortorget i Hässleholm. Att utöka personalstyrkan med ytterligare en optiker samt att förlänga sina öppettider, gör Specsavers extra tillgängligt för sina kunder.  Välkomna ni med!

Marcus Bengtsson och Ann-Marie Peterson är sedan 2,5 år tillbaka ägarna av optikbutiken med ett mycket centralt läge nära stationen i Hässleholm. Båda är kända i butiken sedan den öppnade efter julen år 2005. Sedan dess har man tillsammans med optiker och assistenter servat kunder med synundersökningar, utprovning av glasögon, justering av glasögon samt val av kontaktlinser. Två år har man också vunnit pris inom Specsavers som årets butik. Inte genom att ha högst omsättning utan att man haft ett mycket högt antal nöjda kunder.

– Kunderna uppskattar vår trevliga personal. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och få bästa möjliga service och omtanke. Det tror jag att vi lyckats bra med att bygga upp, berättar Marcus.
Specsavers är ett världsomfattande privatägt företag, och varumärket bygger på kvalitetglasögon till ett rimligt pris, och man använder sig av kända ledande leverantörer. Genom att Marcus och Ann-Marie äger sin butik kan man snabbt ta beslut och anpassa sig till olika situationer som uppstår med kunder.

En nyhet för butiken är att man tagit in praktikanter från optikerskolan, med mycket gott resultat och man ser även en fortsättning på att ta emot blivande optiker. Personalstyrkan består idag av
tre optiker, och fyra assistenter.

– Dagens samhälle är mycket synkrävande och rekommendationen är att göra synundersökning vartannat år, säger Ann-Marie.

När kollade du synen sist? Boka tid för synundersökning redan nu, och gör det på den lokala optikern med kunden i centrum; välkomna till Specsavers i Hässleholm!

Text & Bild: Elin Troedsson  

Föregående artikelSimma med S71
Nästa artikelGottåsavagnen smidig i skogen