Hässleholm
Däck i Allt i Hässleholm säljer multi-vagnen Gottåsa, som med sin smidighet och alternativ är en komplett vagn för timmer och skogskörning. Att köra med ATV i skogen har flera fördelar. Fyrhjulingen är stark och genom att vara betydligt smalare än en traktor tar den sig smidigt fram i olika sorters terräng.

Gottåsavagnen säljs komplett och benämns på marknaden som en multi-vagn. Det tippbara flaket gör den lämplig till många olika sorters arbete, till exempel att köra ved, schakt eller hämta fällt vilt. Enkelt kan man montera av flaket och får då en stabil timmervagn istället. Lastvikten på vagnen är totalt 1500 kg och vagnen har stöttor för säker lastning av timret.

Kranen är vridbar och med monterad vinsch arbetar den mycket effektivt. Vinschen går att få med fjärrkontroll, och man kan styra vinschen utan att stå i direkt kontakt med vagnen. Mycket smidigt i skogen när man kan behöva hjälpa till att styra timret. Denna galvaniserade multitrailer placerar sig högt på listan över marknadens bästa priser. Ett bra köp, med många användningsområden!

Besök Däck i Allt så får ni all information om ATV, vagnar och andra till-behör så som snöblad, med mera.

INFO-Bladet tackar för demonstrationen av den kompletta Gottåsavagnen.

Text: Elin Troedsson
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelSpecsavers i Hässleholm
Nästa artikelTräning, vad innebär det?