Kristianstad
Hösten är bästa tiden för att bada spabad. Ju kallare det är, desto bättre blir badupplevelsen. Poolsäsongen är över för i år, och för den som vill fortsätta plaska är det spabad som gäller.

Sedan april i år har man intill väg 118 och E22an vid Viby funnit spaföretaget Home Expo. Äger företaget gör Micke Gunnarsson, som arbetat med pooler redan innan han startade Home Expo i Kristianstad. Då jobbade han med att gräva ner pooler, och tack vare hans erfarenhet inom området kan han hjälpa kunderna med en helhetslösning vid köp av pool. Allt från planering och projektering vid inköp, utgrävning, stensättning runt poolen och att göra poolen klar för användning. En service som är guld värd!

– Att köpa ett spabad är en investering som man har nytta och glädje av i många år, berättar Micke, och jämför prislappen med en barnfamilj som åker utomlands på två semestrar.

Artesian Spas, märket på spabaden som Home Expo säljer, är världskänt och byggs i USA. Förutom en mycket god hållbarhet och livslängd på spabaden, får man på Home Expo dessutom service och rådgivning av kunnig personal. Hit kan man vända sig om man har frågor om sitt spabad, användandet av kemikaliska medel, rengöring och mycket mer.

Enkelheten att använda ett spabad gör att man ofta använder det mer än man beräknat innan ett inköp. Täck av badet och det är klart för användning, jämfört med till exempel en vedtunna som måste värmas under många timmar.

– Med ett spabad kan man bada mer spontant, och de steglöst reglerbara massagemunstyckena ger kroppen en välförtjänst massage, berättar Micke.

Att spabad påverkar kroppen positivt är sedan länge beprövat. Man tror att egyptierna redan 2000 f Kr använde värmande bad för terapeutiska ändamål. Med dagens teknologi och lyxiga bad får kroppen lätt en stund med skön återhämtning.

Home Expo har tagit ytterligare ett steg i att anpassa sig till kunderna, och har nyligen öppnat webbutik. Där finner man alla tillbehör till sin pool, och även reservdelar. Man jobbar för fullt med att fylla på varor i webbutiken och de siktar på att ha Sveriges största och mest välsorterade sortimentet.

Nya och gamla kunder välkomnas till Home Expo i Kristianstad. Där får man all service och kunnighet man kan behöva!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelBland Skärsnäsvättar och tovade troll
Nästa artikelInred med hjärtat