Hässleholm
Hösten är bästa tiden för att bada spabad. Ju kallare det är, desto bättre blir badupplevelsen. Poolsäsongen är över för i år, och för den som vill fortsätta plaska är det spabad som gäller.

– Försäljningen av spabad ökar stadigt för varje år, och detta beror nog på att vi har en bra prislapp på kvalitetsbad som folk är nöjda med. Det är en investering för kropp och själ som i många år, säger Mathias på Home Expo i Hässleholm.

Artesian Spas, märket på spabaden som Home Expo säljer, är världskänt och byggs i USA. Förutom en mycket god hållbarhet och livslängd på spabaden, får man på Home Expo dessutom service och

rådgivning av kunnig personal. Hit kan man vända sig om man har frågor om sitt spabad, användandet av kemikaliska medel, rengöring och mycket mer. Enkelheten att använda ett spabad gör att man ofta använder det mer än man beräknat innan ett inköp.

Täck av badet och det är klart för användning, jämnfört med till exempel en vedtunna som måste värmas under många timmar.

– Med ett spabad kan man bada mer spontant, och de steglöst reglerbara massagemunstyckena ger kroppen en välförtjänst massage, berättar Micke.

Att spabad påverkar kroppen positivt är sedan länge beprövat. Man tror att egyptierna redan 2000 f Kr använde värmande bad för terapeutiska ändamål. Med dagens teknologi och lyxiga bad får kroppen lätt en stund med skön återhämtning.
Home Expo har tagit ytterligare ett steg i att anpassa sig till kunderna, och har nyligen öppnat webbutik. Där finner man alla tillbehör till sin pool, och även reservdelar. Man jobbar för fullt med att fylla på varor i webbutiken och de siktar på att ha Sveriges största och mest välsorterade sortimentet.

Mathias, Micke och Magnus hälsar nya och gamla kunder välkomna till Home Expos butik i Hässleholm. Där får man all service och kunnighet som önskas!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelEn världsnyhet med fjärrkontroll
Nästa artikelFartfylld cykelförtjusning