infobladet-jul

…för att ha ett nytt orört år framför oss. Det är då allt ska startas om, kroppen och själen blir lovade en massa nyttigheter som, ju längre fram vi kommer på det nya året, blir mer och mer oviktiga. För oss på företaget Easyinfo, som står bakom denna produkt som du håller i din hand, har 2010 betytt oerhört mycket.

Vi startade starkt i januari med att ta in tre nya säljare och en webbansvarig på 75%. Vi satsade på att etablera oss i Kristianstad, som gjort att vi kommit i kontakt med många nya trevliga kunder. I januari distribuerade vi drygt 56 000 månadstidningar till samtliga hushåll och företag i Bromölla, Sölvesborg, Olofström och Kristianstads kommuner.

Som ett företag i tiden, behöver man vara anpassningsbar och flexibel eller ska man kalla det lyhörd? Några kunder hade som önskemål att vi skulle dela ut tidningar längre in i Blekinge och efter noga övervägande startade vi direkt efter semestern med att knyta till oss en ny säljare och ett nytt område. Cirka 17 000 tidningar delas numera ut i Karlshamn, som även den är en stad fylld av trevliga människor. Här har man numera en tidning som håller på att växa upp och inom kort hoppas vi att den blir en tidning med egen själ. Som i ett led att utveckla vår tidning har vi nu satsat starkt och bland annat har vi knutit till oss en ny förmåga som kommer att dyka upp i vår tidning löpande. Nu kanske ni undrar vem det är? Ja, vi känner honom som katten Sigge, ni vet han som satsade på en egen valrörelse. Missa inte detta i januarinumret. Det har även varit förändringar på andra hållet och efter att avtackat en känd och högt uppskattad kåsör hos oss, Eva P så måste man anpassa sig och en skrivtävling med olika kåserier har pågått sedan dess. Vilka som blir premierade där kommer att utlysas i januari. INFO-Bladet har i samarbete med Tommy Bergholts som skriver om vanliga människor i vår tidning, gett ut en bok med 39 berättelser som varit publicerade i INFOBladet.

Boken kan beställas genom INFOBladets kontor, den kostar 150:-. Vad händer mer under nästa år? Jo, invånarna i Östra Göinge kommer att bli läsare av INFO-Bladet. Posten kommer nämligen att dela ut tidningen även här. Ett företag bör utvecklas och satsa framåt, det är ett sunt tänk. Vad behöver man då för att lyckas? Självklart behövs duktiga medarbetare och detta är en nyckel till framgång. Jag skulle med ett par rader i denna tidning, gjord av våra medarbetare, vilja tacka mina, nåja våra medarbetare (min fru Paula är ju till hälften ägare av företaget) för ett väl utfört arbete.

För att ge ett mått på vad man åstadkommit kan man räkna de annonser som varje månadstidning produceras hos, vår annonnsavdelning. I mars gjordes ungefär 80-90 annonser inför varje tidning och inför denna tidning har man producerat över 200 annonser!!! Snacka om ökning! Så ingen är stoltare än vi då våra kunder väljer vår tidning, läsarna engagerar sig och våra medarbetare ställer upp med sitt absolut bästa mot ett gemensamt mål. Så ett stort Tack till våra kunder, läsare och våra helt underbara medarbetare! Med hopp om en God Jul och ett alldeles extra Gott Nytt ÅR. Patrik och Paula Lundin.

Föregående artikelNya Hemtjänsten Syd i Åhus – Det fria valet
Nästa artikel1000 Ting – den nyöppnade butiken i Bromölla