Bromölla
Kom och testa de nya träningsmaskinerna, red-skapen och vikterna som är på plats i Släggans två-vånings gym. Testa också de olika muskelgruppsrummen som finns eller varför inte boka in ett härligt gruppträningspass.
– Med alla de nya träningsmaskinerna kommer vi gå från 32 till 104 olika maskiner, säger Jonas, som är en av Släggans två ägare.

– Det är alla som tränar på gymmet som har fått vara med och bestämma hur lokalerna ska delas upp och vilka maskiner, redskap och vikter som önskas. Gymmet blir mer personligt när alla får vara med och bestämma hur allt ska vara, berättar Jonas.

Nu har Släggan ett gym på två våningar. Konditionen och gruppassen tränar man på övervåningen och styrkan tränas på undervåningen. Det finns även rum för de olika muskelgrupperna som till exempel ett rum med maskiner där man endast tränar rygg och ett annat rum med maskiner som endast tränar magen.

– På så sätt behöver man inte stå och vänta på att någon maskin ska bli ledig. Ser man att rummet där man tränar rygg är fullt kan man träna en annan muskelgrupp den dagen, säger Jonas.
Släggans egen logga får pryda träningsmaskinerna som sedan kommer att bytas ut en gång varje år. På så sätt är det alltid nytt och fräscht och de gamla maskinerna säljs sen vidare.

Text: Josefin Andersson
Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelFräscha upp hemmet med nya golv
Nästa artikelMed friska tänder kommer man långt