Ballingslöv
Thomas Martinsson kan det här med golv och startade Hästveda Golv i januari 2013. Första året har varit framgångsrikt och han har tagit över lokalen i Ballingslöv där hans pappa hade sin persienn- och golvfirma.

– Att arbeta med golv och persienner ligger lite i familjen, säger Thomas med ett leende. Redan som grabb hängde jag på pappas jobb efter skolan och hjälpte till.
Thomas har mer än 30 års erfarenhet som golvläggare, både som egen företagare och på andras firmor. Oavsett om man vill ha golvplast eller parkett att gå på kan man lugnt lämna över arbetet i Thomas trygga händer.
– När jag började arbeta som golvläggare var textilmattor väldigt populärt, avslöjar Thomas. Nu är det mest trälaminat och golvplast som efterfrågas, och där finns det idag fler miljövänliga alternativ.

Thomas är inte bara expert på golv, han säljer även persienner. I sin lokal kan han tillverka persienner i alla tänkbara mått, helt efter kundens önskemål. Och den som tror att persienner bara kommer i tråkig, vit färg får tänka om. Thomas kan erbjuda persienner i regnbågens alla färger, och kan säkert också göra regnbågs-persienner om man så önskar.
– Utöver att tillverka persienner så reparerar jag också befintliga persienner, säger Thomas och visar på sitt lager av persienn-delar och reservdelar.

Oavsett om det gäller persienner eller olika slags golv så kan Thomas erbjuda den bästa servicen. Att byta golv är ett enkelt sätt att förnya och fräscha upp, och Hästveda Golv kan erbjuda allt från golvplast och parkett, till textilmattor och konstgräsmattor, för den som vill ha något häftigt på uteplatsen eller terrassen.

INFO-Bladet önskar Thomas lycka till och uppmanar alla som är sugna på golvbyte att slå honom en signal!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelDröm, SPARA, upplev!
Nästa artikelSläggan – gymmet på två våningar