Kristianstad
Skepparslövs golfkrog ligger utanför Kristianstad i det natursköna biosfärområdet. När man ändå är där för att tillfredsställa hungern, kan man passa på att slå några bollar på banan eftersom det erbjuds mer än mat, nämligen en helhetsupplevelse.
Skepparslövs golfkrog har nyligen tagit över Restaurang Peggen på Kristianstad automobil. Där självklart alla är välkomna. Det serveras dagens med alternativa rätter.
På Skepparslövs golfkrog kan man ha evenemang i restaurangen eller hyra lokal till fest, bröllop m.m. Man kan själv välja om man vill ta med dryck om man ska hyra lokalen till olika evenemang.
– Vi serverar främst klassisk husmanskost med personlig prägel, men också andra rätter om det önskas, förklarar Rikard. Våra kunder är mycket nöjda. Att ha bra kontakt med gästerna är superviktigt, och jag går gärna ut och pratar med dem i matsalen.
Restaurangen har funnits sedan mitten av 80-talet och Rikard har drivit golfkrogen i fem år. Totalt är de fem stycken i restaurangen.
– Det finns bra konferensmöjligheter i lokalerna här för både små och stora sällskap. Trots att vi inte erbjuder övernattsmöjligheter finns det ett trevligt Bed & Breakfast mitt emot som vi samarbetar med, berättar Rikard. Alla måltider äter man då på Skepparslövs golfkrog.
Rikard och resten av personalen har höga krav på maten och smakerna, och lägger ner mycket kraft på smakupplevelsen. Skepparslövs golfkrog erbjuder mycket på en vacker, trivsam och lantlig plats för såväl lunchgäster och golfgäster, som bröllopsgäster och festgäster. Prova maten du också och besök Skepparslövs Golfkrog, eller varför inte Restaurang Peggen på Kristianstad automobil.
Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelKristianstad Kattpensionat
Nästa artikelLåt dig golvas