Bert och Daniel Olsson.Sjötorpsvillan.Bert och Daniel Olsson är far och son i Sjötorps Bygg, de har gemensamt att ett stort intresse som även är deras arbete. Betong och murning är det som Bert Olsson tycker är trevligast att arbeta med i sitt företag.  I dag bygger man med fin teknik även hus helt i sten som dessutom är underhållsfria,  energisnåla och inte minst viktigt snygga.

Vi bygger en egen villa som heter Sjötorpsvillan vilken är helt i sten
Daniel som är mer inriktad på kakel och klinker dvs ombyggnad och nybyggnad av våtutrymme, innehar alla certifikat som behövs för att du som kund ska känna dig trygg.
Det är väldigt viktigt i dag att anlita entreprenörer som har intyg på godkända utbildningar vad gäller våtutrymme, berättar Daniel.
Tillsammans tar man på sig alla förekommande arbete inom bygg som  takbyte, fasad, kök, badrum, golv, väggar och tak mm.. Det behöver inte vara en komplett villa för att vi ska räkna på ett jobb, vi kan hjälpa till när man ska bygga ett garage och göra en platta eller  om man vill ha hjälp att resa ett garage, uterum eller liknande.
Bert berättar att man har mycket lång erfarenhet inom ombyggnad och förekommande arbete på lantbruk som gjutning,snickeri mm. Gräv- och schakt-jobb fixar de med egen hjullastare och grävmaskin.
Bert har arbetat inom branschen sen barnsben och Daniel sedan han gick ut gymnasiet. De trivs båda med att ha omväxlande arbete och få hitta lösningar på kunders problem eller  önskemål.
I vilka geografiska område arbetar ni?
Vi har jobb i hela Kristianstad, Bromölla, Olofström och Sölveborg kommun.
Deras egendesignade stenvilla kan kunden få med olika planlösningar och kundens egna önskamål kan styra utseende.
Glöm inte att vi även bygger timmerstugor med riktigt snygg stil. Med Norrlandsvirke  och knuttimrad stock blir det absolut bäst timmerstugor. De finns även i olika storlekar.
Vi önskar Bert och Daniel lycka till på den inslagna vägen.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelBusstur på eget initiativ
Nästa artikelInredning och inspiration med Golden India