På Golden India finner man härlig inredning med de orientaliska elementen metall, vatten, eld, jord och trä som grund. En butik i centrala Kristianstad med mysiga färger och fräcka inredningsprylar. Kort och gott något för alla.
– Jag fastnade för det centrala läget på lokalen och tog mig mod Härlig orientalisk inredning.Marie Carlsson bland butikens kuddar och gardintyger.att öppna, berättar Marie Carlsson, som sedan ett år tillbaka driver den orientaliska inredningsbutiken Golden India i Kristianstad.
Maria är en kreativ person som tycker om att skapa och hon har alltid gillat den orientaliska inredningsstil som hon nu erbjuder sina kunder. Harmoni och vackra färger är lite av hennes ledord gällande inredning, och butiken delas delvis upp i färg. Gardintyger och kuddfodral och färgglada lampor pryder butiken, tillsammans med stora inredningsprylar som speglar och mindre saker så som ljus och tvål.
– Tanken är att här ska finnas något för alla, och är man på jakt efter en fin present finns här mycket att välja på, säger Marie medan hon visar runt.
Nytt i butiken är smycken och skor. Och på väg in är kläder och väskor. Marie vill binda samman den orientaliska stilen genom att erbjuda helhet med kläder och accessoarer tillsammans med inredningen. Utöver detta finns Dalias Hudvård en trappa ned i lokalen, där man erbjuds sköna avkopplande behandlingar.
Välkomna in och få inspiration på Golden India!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelSjötorps Bygg & Fasad – Far & Son mot samma mål
Nästa artikelEn fjärils flykt – om ett mord som inträffar i Hällevik