Solnedgång över Ivösjön              Foto: Patrik Lundin

På gränsen mellan Skåne och Blekinge kan man hyra boende nära de två härliga sjöarna som är helt olika i sina karaktärer. Ivösjön som är cirka 52 km² är en stenig och väldigt djup sjö på sina ställen. Härliga badplatser finns längs med sjön. Levrasjön finner ni 400 meter ifrån Ivösjön, det är en helt fantastiskt sjö med smaragdgrönt vatten och i princip helt stenfri med ett djup på cirka 12-18 meter. Mellan dessa två sjöar finns det bra sommarboende som man kan hyra genom Norreskog utveckling. Det är direkt i anslutning till väg och vandrings och cykelleder.

Boende i Villa plats för 5-7 personer hyrs ut veckovis.

Fina cykelvägar men även härligt att cykla mountainbike bland backar och i terräng. Från boende till närmaste staden med hav Sölvesborg tar du dig på cykel på en halvtimme. Utan att korsa några stora vägar.

 

Aktiviteter finns att boka eller vad sägs om att leta hajtänder, spela paintball, femkamp, paddla padelboard eller bara njuta på flytbrygga ute på sjön. Tänk att bo mitt i naturen och kunna på bara några minuter ta sig till en härlig Restaurang och njuta räkfrossa eller grillbuffé en sommarkväll vid Ivösjöns strand på Krog No2, det är sommar i Bromölla.

 

Blir du nyfiken på att testa sommarboende i Bromölla så kontakta Norreskog utveckling på denna mail.

Föregående artikelMotion, omtanke och gemenskap
Nästa artikelUnika personliga arbeten av varierande art