Emil i fullt arbete framför datorn som styr utrustningen

Sölvesborg

En beskrivning av att kunna erbjuda många personliga produkter för diverse an-vändningsområde som gåva, priser eller nyttodetaljer kan vara knepigt att utforma.Vi testar med att skriva unika och personliga i samma mening vilket kommer ganska nära san- ningen. Vid ett besök i Sölves-borg hos Emil Wigstrand ck viett bra uppslag på vad man kan beställa som minnesgåvor ellerpersonliga gåvor och allt nnstillgängligt både i lokal samt på nätet. Genom sitt intresse för dator och teknik har Emil satsat på lasermaskiner som kan skära och gravera i det mesta. Han har arbetat som fastighetsskötare och numera som mekaniker. Tanken var att han skulle besöka marknader nu och där kunna fixa gravyr direkt tillköpare men eftersom pandemin nu stängt ner alla de möjligheterna så har det fått stå tillbaka.

– Då kändes det riktigt bra att starta upp på Internet och det ramlar in beställningar i strid ström så det blir en hel del tim- mar framför datorn. Populärast just nu är faktiskt våra namnbrickor för hundar som det säljs en hel del av, berättar Emil. -Jag har även kapsylöppnare, nyckelbrickor med favoritrasen på hund eller andra former och har man andra önskemål så är det bara att kontakta oss för frågor. Många olika laserutskurnasmycken burkar och glasunderlägg finns. Mina kunder som beställt berättar för nya potentiella kunder och på det sättet växer kundkretsen varje dag.

Verksamheten som startade i juni 2020 har inte fått pröva sina vingar ännu men inom en snar framtid är det Emils tanke att kunna ambulera med sin lasermaskin och kunna serva med graverade brickor och personligkapsylöppnare mm. De som driver företag och villbeställa reklamprylar så kallade ”giveaways”, kan absolut kon- takta Emil då man inte behöver köpa mängder för att kunna handla likt man måste hos de stora leverantörerna . Många er ideér nns och detlåter som om många olika pro-dukter kommer att nnas påhemsidan i framtiden.

På tal om hemsida så kolla in www.laser-hantverk.se ellerwww.gravyrbrickan.se för mer information, här finns förutomen massa roliga produkter även möjlighet att köpa presentkort som en bra present. Företaget huserar i hyrda lokaler på Tredenborgsvägen 7hos Welins Fastighet här nnslokaler och lager med lastkaj för de som behöver. Vill du också ha en lokal? Kontakta då Håkan Welin 0709-760307.

Vi önskar Emil lycka till och villrekommendera hans arbete som är väldigt väl utfört.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelSjönära sommarboende i Bromölla
Nästa artikelPadelfebern finns även i Karlshamn