HässleholmSiw Malmkvist levererade med glädje och publiken älskade henne.Publiken satt spänt och väntade på att Siw skulle komma in.
Siw Malmkvist bjöd på en fantastisk show i Bjärnum. Publiken jublade, skrattade, applåderade och utbrast bravo. Skåningen berättade om sin kärlek till Skåne, sjöng gamla godingar som ”Augustin” och ”Regnet det bara öser ner”. Kören från Farstorp kallad ”Hellre än bra” bjöd på välkända toner med.

Siw berättade om sin ungdom, kärlekar och åren som artist. Hon körde med humorn ”jag är bara så gammal som jag känner mig”.  Kören kallad ”Hellre än bra” från Farstorp körde kända melodier som ”Edelweiss” och det svängde i lokalen till deras toner.
Siw sjöng gamla godingar, bland annat en nyversion på ”tunna skivor” som gick under namnet ”mogna kvinnor”, ”C’est la vie”, ”Jazzbacillen” och ”Mamma är lik sin mamma”.
Siw var strålande i sitt framträdande och med känsla, kärlek och glädje levererade hon en oförglömlig show. Det märktes att publiken uppskattarde Siws framträdande och efteråt bildades en kö för att tacka henne och köpa signerat material.
Det här året fyller Ateljé Götesdotter 10 år och det firas hela året med olika artister som besöker ateljén. Det inleddes med Siw Malmkvist den 20 januari och nästa artist blir Lasse Sigfridsson den 14 februari. Han kommer sjunga kärleksballader och fira alla hjärtans dag med publiken. Missa inte detta och håll utkik på gotesdotter.se för mer information om vårens alla festligheter!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelDe satsar på redovisning
Nästa artikelHolje Musikklass inför årets musical show