Det är många steg som ska inövas och kommas ihåg.Olofström
Holje Musikklass årliga musical show går av stapeln den 15 mars och de ca 25 musikeleverna är i full gång med träningen. Årets tema kommer inte avslöjas men det kommer bli en fantastisk show av hög klass och mycket känslor. Showen kommer bjuda på dans, sång och med mycket drama.

När eleverna i Holje Musikklass går i 9:an, sätter de upp en show som går i några föreställningar. De hyr in en professionell regissör, fixar ljud/ljus och hyr en lokal som kostar rätt mycket pengar. Därför samlas varje år in pengar genom en sponsorgrupp, som består av föräldrar till eleverna.

Joyce Skoghem har varit med alla 20 åren som musikklassen har funnits och ser fram emot den här 21:a föreställningen.

– Jag vill inte avslöja för mycket men jag kan säga att det kommer bli något för alla åldrar.

Joyce jobbar tillsammans med musikläraren Marcus Idoffson och arbetslaget kring Holje Musikklasser.  Alla behövs för att en sådan här stor produktion ska kunna gå att genomföra.
Koreograferna heter Klara och Johanna och är döttrar till musikalens regissör Britta Lindgren som varit med i många år och regisserat musikalerna.

Föreställningarna kommer gå i Folkets Hus i Olofström med start den 15 mars klockan 19.00 och därefter den 16 mars klockan 18.00, 22 mars klockan 19.00 och 23 mars klockan 18.00. Priserna kommer ligga på 100 kr för vuxen och 50 kr för barn/ungdom upp till 19 år.

Den 21 mars hålls en sponsorkväll för alla sponsorer i projektet där tilltugg finns till hands och där man kan mingla med andra företagare.
Eleverna Maja Konforta och Simon Bengtsson tycker att det ska bli jättekul att få vara med i showen och det ligger mycket träning framför dem. Vissa saker är nytt för en del men showen kommer bli spektakulär och alla är välkomna!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelSiw Malmkvist levererar med glädje
Nästa artikelNya Opel Mokka testas