Civilekonomerna Elin och Margareta som tillsammans har startat Exmira Ekonomikonsult. Sölvesborg
Kvalitet, kunskap och engagemang är ledorden i deras nystartade företag. – Vi är väldigt engagerade i våra kunder och vill att de ska känna sig trygga hos oss. Berättar Elin och Margareta som tillsammans driver nystartade Exmira Ekonomikonsult.

De båda tjejerna känner varandra väl och har under flera år arbetat tillsammans på en revisionsbyrå. Båda två kände att tiden nu var inne att starta eget. Det var dags att gå vidare och stå på egna ben. Såklart är det alltid ett stort steg att ta, helst när det är lågkonjunktur. Funderingarna är många, kommer det att funka?
– Men med vår mångåriga erfarenhet och kunskap inom området känns det bra och vi har tillförsikt, säger Elin med ett leende.
Allt är relativt nytt och de är precis i starten av sitt företagande, hemsidan är på gång. Visitkort och logotypers var precis klara innan årsskiftet och de är nyinflyttade i kontorshotellet Pärlugglan som ligger centralt och bra mitt i Sölvesborg.
– Det är riktigt spännande och roligt att gå till jobbet varje dag. Vi har liksom fått en nytändning. Berättar båda två och fortsätter entusiastiskt.
– Det är en härlig utmaning att driva något helt själv, förverkliga sina egna idéer, skapa nya kontakter och nya kunder till företaget. Vi löser det mesta och till rimliga priser såsom; bokföring, momsredovisning, bokslut/årsredovisning, deklarationer, skattekonsultationer, ekonomisk rådgivning och rådgivning vid nystart av företag.
Lycka Till önskar Infobladet!

Text och bild: Susanne Karlsson
Faktaruta
Margareta Eriksson, civilekonom.  Bor i Olofström sen 22 år, född och uppvuxen i Polen, 2 barn 16 och 21 år. Gillar skidåkning och djur.  Arbetat sen 2006 inom branschen och har många polska kunder.
Elin Daufeldt, civilekonom. Arbetat sen 2003 inom branschen. Bor i Näsum. Gillar att resa, laga och äta god mat, tränar varierat och det som passar för säsongen.

Föregående artikelHässleholms motorklubb fyller 160 år
Nästa artikelSiw Malmkvist levererar med glädje