Lisa och Emily välkomnar nya och gamla kunder  som vill bli sommarfina.

Olofström
Mitt i centrala Olofström ligger Salong Vacker. Med kunnig personal finns allt inom skönhet samlat på ett och samma ställe.
Emily Palander startade sin salong 2009 i en gammal hattaffär. 2013 gick flyttlasset till en större lokal inne i Olofström centrum. I december 2013 Paulina
Olsson in.
– Paulina har tidigare jobbat som kändisfrisör i Stockholm och jag är väldigt glad över att samarbeta med henne, säger Emily.
2014 blev det ytterligare tillökning på salongen med Lisa Amberntsson. Lisa är bland annat hudterapeut och erbjuder ansiktsbehandlingar, fotvård, massage och vaxning, med professionella produ-kter från Dermalogica. Hon erbjuder även manikyr.
– Jag har tidigare jobbat som hudterapeut på Vings spa resort. En tid jobbade jag på salong i Sölvesborg men sedan flyttade jag in till Emily, berättar Lisa.
Nailstudio 4 you, som salongen hette tidigare, har nu fått byta namn till ett mer passande, nämligen Salong Vacker. Anledningen till namnbytet är man bli vacker på hela kroppen på ett och samma ställe, tidigare låg fokus mer på naglar.
– När jag startade företaget för fem år sedan hade jag inte en tanke på att det skulle bli såhär stort. Men jag har hittat två bra tjejer som jag trivs väldigt bra med. Det är viktigt att både jag och kunderna trivs med personalen, förklarar Emily.
Under sommaren kommer salongen även att bli REQ-butik. REQ är ett svenskt varumärke inom nagel-, spa- och skönhetsprodukter. Produkterna håller toppnivå när det gäller kvalitet, design och funktion.
– Ett fåtal butiker kommer att startas i Sverige och det är roligt det är att få bli en av dem, säger Emily glatt.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelMånadens blomma i Olofström
Nästa artikelEn oas för både kropp och själ