Isak från Blommor & Ting i Olofström  överlämnar månadens blomma till Tiina Lindström.

Olofström
Att en bukett blommor kan göra någon glad det vet vi alla. Denna månad var det Tiina Lindström som fick äran att ta emot den fina blomman från Blommor & Ting i Olofström.
”Månadens Blomma skulle jag önska, hoppas, lyckas överlämnas till min dotter Tiina Lindström. Världens goaste unge, tös och dotter. Alltid ställer upp på sin mamma och hela familjen som har haft det väldigt tufft. Tillsammans har vi varit starka, kämpat i takt med det onda tills vi äntligen nått det goda. Bara kärleken och tillit finns då har man mycket trots allt.”
Så löd nomineringen som Tiinas mamma, Susanne Lindström, skickade in.Det var en otroligt glad Tiina som tog emot månadens blomma.
– Jag trodde först att det var om en tidningsprenumeration när INFO-Bladet ringde men sen förstod jag vad det handlade om och jag blev så glad och chockad. Jag hade ingen
aning om att min mamma hade nominerat mig, säger Tiina.
Tiina är 26 år, bor i Jämshög och jobbar som personlig assistent. På fritiden umgås hon med sina vänner, familj och partner och myser med sin hund och sina tre katter.
– Mamma blev lika chockad när jag ringde och berättade för henne att jag skulle få ta emot Månadens Blomma, berättar Tiina.
Nu är det dags att skicka in nya nominering till Månadens Blomma. Skriv ner namn och telefonnummer till den du vill nominera samt några rader om varför du valt just den personen. Skriv även ner ditt eget namn och telefonnummer. Märk kuvertet med ”Månadens Blomma Olofström” och skicka till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Vi vill ha din nominering senast den 3 juli.
INFO-Bladet och Blommor & Ting i Olofström önskar er lycka till.

Text & Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelOlofströms Fritidsklubbs Kanotcentral firar 40 år
Nästa artikelSalong Vacker erbjuder allt från topp till tå