Stugorna i den mysiga byn välkomnar sina sommargäster. I den rustika grillstugan finns det plats för 55 personer.

Olofström
Rofyllt inbäddad i Blekinges skogar ligger Snärjeskogen. Hit kan man åka på firmafest, födelsedagskalas, konferens eller bara för att ta det lugnt och njuta av livet.
I den mysiga och nybyggda stugbyn finns tio stugor som står redo att ta emot gäster året runt. En grillplats kommer inom kort att finnas till för stugbyns alla gäster. Varje stuga rymmer fyra personer och har självhushåll. Det finns ett litet kök kombinerat med allrum. Stugorna är utrustade med ett köksmöblemang och toalett med dusch. Stugorna är vinterbonade så även en snöig vinterdag kan man njuta av Snärjeskogens fina utbud. Stugbyn passar bra för de som vill fiska lax i Östersjön, Mörrumsån eller Harasjömåla.
Precis vid den brusande ån kan man njuta av vedeldade badtunnor som rymmer upp till 60 personer. Vill man ta ett dopp i ån går det utmärkt. Ett perfekt sätt att avsluta dagen på när de ljusa sommarnätterna gör sig hörda.
– Vi arrangerar allt från firmafester till svensexa eller möhippa för sällskap mellan 10-50 personer, säger Mats Karlsson. Till festen eller företagseventet kan vi erbjuda vin- eller whiskyprovning samt choklad- eller ostprovning. Allt är i samarbete med kunniga dryckesprovare och mathantverkare som delar med sig av sina kunskaper, allt för att göra upplevelsen så smakrik som möjligt.
Den vackra naturen bjuder på fina strövområden som passar utmärkt för vandring, hundträning, fiske och andra naturupplevelse. Det finns en uppsjö av fantastiska vägar att ta sig fram på med motorcykel. Eller varför inte ta del av närliggande roliga aktiviteter så som golf, paddling eller bad i någon av de vackra insjöarna.
För de som är mer sugna på konferens erbjuder Snärjeskogen perfekta paket för de som vill kombinera bekvämligt boende med annorlunda upplevelser. Under vistelsen får man njuta av bra service och naturskön miljö.
Passa även på att kika in i den gedigna gårdsbutiken. Här kan man köpa fårskinn från Gotländska pälsfår som är naturligt gråa. Det finns även vita och färgade skinn för barnvagnar, pulka eller att lägga hemma på soffan. Det är en perfekt dekoration som både ger värme och en härlig känsla.
– Vi säljer även nallar sydda av fårskinn, tovade vättar, smidessaker och lite annat, säger Mats.
Snärjeskogen är öppet för bokning året runt. Söker man ett naturnära och trevligt boende oavsett planer så hittar man det hos Snärjeskogen.

Text : Sarah Petersson
Bild: Mats Karlsson

Föregående artikelSalong Vacker erbjuder allt från topp till tå
Nästa artikelAstrid Lindgrens berättelser får nytt liv i sommar