Kristianstad
Företaget Sverige Vagnen AB öppnade i Kristianstad den 25:e oktober i år, men ägaren Seth Pettersson fick sin affärsidé långt innan dess.

2006 köpte han en Shellmack i Borlänge, där det ingick en släpvagn som han hade till uthyrning. Men en vagn räckte inte till för att fylla kundernas behov, så han köpte snabbt två till, sen inom kort
ytterligare sju. Inom ett par år hade han utökat sitt sortiment med 30 vagnar. Då började han istället öppna fler stationer runt om i landet, bland annat i Falun och Örebro.

– Det rullade på efter det, berättar Seth. Och vi har öppnat fler stationer runt om i Sverige. Den i Kristianstad blir vår första station som ligger sydligare än Örebro.
I dagsläget har Sverige Vagnen cirka 570 släpvagnar och 70 bilar av olika modeller till uthyrning.

De kan skryta med uthyrning av fina, fräscha vagnar till ett lågt pris. Man kan till exempel låna en vagn i Falun och lämna in den på stationen i Kristianstad när man kommer hem, eller tvärtom. Det är extra bra om man ska flytta eller handla på till exempel Ikea eller Ullared.

– I Kristianstad erbjuder vi 26 släpvagnar, 2 flyttbilar, 2 minibussar och 2 mindre bilar till uthyrning, säger Seth.

Sverige Vagnen har någonting för varje tillfälle, och deras höga service gör att kunderna ständigt återkommer oavsett om de behöver hyra släpvagn eller
minibuss.

Text: Petra Horning
Bild: Privat

Föregående artikelMed säkerhet i rampljuset
Nästa artikelStorslagen hyllning till Queen!