Kristianstad
I februari i år startade Fredrik Jarl partnerfirman JSP Security, som är en av Sveriges 36 Securitas Direct partnerfirmor. Sedan dess har han och hans team med säljare och installatörer gjort succé bland sina kollegor, och i oktober fick de den interna utmärkelsen ”I Rampljuset” för att ha gjort ett ypperligt arbete.

Securitas Direct och deras lokala partnerfirmor riktar sig till företag som vill skydda sin verksamhet och skapa trygga arbetsplatser för både anställda och kunder. Det kan gälla allt från kameraövervakning över den inhängnade bakgården och driftlarm för kyl eller frys, till personlarm på till exempel vårdhem och i butiker.
– Vårt unika koncept är att vi inte bara säljer och installerar ett larm, berättar Fredrik. Vi säljer en helhetslösning. I och med att vi har vår egen larmcentral kan kunden får hjälp dygnet runt, året runt, om det så gäller en liten sak som att byta sin kod eller stora saker som att en sektor i larmkretsen slutat fungera.

I samarbete med ett företag i Lund kan JSP Security, och andra partnerfirmor hos Securitas Direct, erbjuda kameraövervakningssystem i HD-kvalitet både ute och inne. Fördelen med att koppla en kamera till sitt larm är att Securitas Direct snabbt kan bedöma situationen utifrån videon och på bara ett ögonblick skicka väktare, polis eller brandkår till platsen.

De erbjuder också en kundportal där kunden själv kan logga in i sitt övervakningssystem och bland annat kontrollera vad som syns på övervakningskamerorna, ändra inställningar för larm eller uppdatera sina koder.

– Jag och mina anställda är alltid lyhörda för kundens behov och hittar en säkerhetslösning som passar dem, säger Fredrik.
Oavsett om en lantbrukare vill förhindra diselstölder eller en butik vill ha ett trygghetslarm under kassadisken för personalen, så har JSP Security en säkerhetslösning som passar alla!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSportprofil – Dcore
Nästa artikelRulla lätt med Sverige Vagnen