Roa4ever är ett bolag som ägs av Annie och Roland Klasson. De båda har lång och stor erfarenhet i underhållningsbranschen och deras motto är att göra det tillsammans. Tillsammans bjuder de på middagsunderhållning, barnteater, mysterier och mord.
Det som Roa är aktuellt med just nu är middagsmord. När jag pratar med Roland på telefon berättar han att Roa är de enda i Hässleholms-området som bjuder på en föreställning med fyra akter där en mordgåta spelas upp mellan rätterna. Medan publiken njuter av en utsökt 4-rätters middag upplever de en spännande deckarhistoria och i slutet får publiken gRoa4ever teamet som just nu underhåller med mordgåtor.issa vem som är den skyldige.
Därefter koras en vinnare i publiken. Just den här aktuella deckarhistorien heter ”alla vill bli miljonär” och handlar om en miljonär och bror som bjuder in sina fyra syskon till sitt hus för att fira en stor händelse i sitt liv. Kvällen går inte som planerat och snart finns det ett lik bland syskonen. Vem ligger bakom dådet? Rollerna spelas av; Andreas Wahlgren, Birgitta Lowén, Roland Klasson och Annie Klasson.
Mysterier och Mordgåtor
Andra slags mysterier och mordgåtor som Roa håller på med involverar publiken så att de hjälper till att lösa gåtorna. Man kan säga att deras föreställningar inte har publik utan deltagare. Föreställningarna kan spelas upp för; skolklasser- som en del i undervisningen, arbetslag- som teambuilding, familjer – som en inledning på festen och för att underhålla blandande sällskap. Det passar alla från 15-70 år gamla och publiken är alltid nöjd. För konferenser, möhippor och tembuilding är mysterierna anpassade som en form av lagsport. För mer info om lagsporterna besök roa4ever.se
Om man vill delta eller uppleva ett mordmysterium kan man besöka hemsidan eller ringa Roland på; 070-259 71 65 eller maila till; roa4ever@live.se
Av: Veronika Brink

Föregående artikelTräning, kost och återhämtning – nycklarna till ett hälsosammare liv
Nästa artikelHöstens Trender