Olofström
Nu är det snart dags för ännu ett lov och vad vore inte bättre än att vinna ett presentkort på Lekextra? Alla ni som är upp till 12 år, leta fram kreativiteten. Läs nedan hur du går tillväga.
Vecka 16 är det påsklov för alla skolor och det innebär en massa roliga aktiviteter och utflykter. Under loven så brukar kommunerna anordna diverse aktiviteter så det gäller att hålla ögon och öron öppna.

För de som planerar en aktivitet eller resa på egen hand finns det oändliga valmöjligheter. Man kan göra allt från att åka till mor- eller farföräldrarna på landet, åka till olika äventyrsgårdar till att ha fotbollscup hemma i trädgården eller bjuda mamma och pappa på en mysig picknick.

Oavsett vart planerna blir så ta en stund, leta fram papper och färgpennor och rita en teckning av vad just du ska göra under påsklovet. Lägg teckningen i ett kuvert och skicka till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla och märk kuvertet med ”Teckningstävling”. Vi vill ha din teckning senast den 17 april. Skriv namn, adress samt telefonnummer på teckningen och var med i utlottningen av ett presentkort på 100 kronor hos Lekextra i Olofström.

Vinnaren lottas ut och den vinnande teckningen kommer att publiceras i nästa INFO-Bladet som kommer ut den 27-28 april.

INFO-Bladet och Lekextra önskar er lycka till med era teckningar.

Föregående artikelSå mycket mer än en leksaksaffär
Nästa artikelFiskeknuten jubilerar – 30 år i Kristianstad