INFO-Bladet dök in hos Fredrik Jadeland på Långebro. Fredrik driver Fiskeknuten som han för ett år sedan tog över. Fredrik erbjuder allt inom fiske, såsom fritids-, flug- eller mete samt trolling.  Specimenmetet är något som ökat sedan Fredrik tog över butiken.
Fredrik satsar mycket på fritidsfiske, och formar sortimentet därefter. Trendfiske är också något som präglar butiken, och Fredrik påpekar hur viktigt det är att förnya sig och att ha det senaste i
butiken.

Fredrik har även nyligen startat en webbshop som är under upparbetning. Framförallt har han sneglat mycket på sina kollegor i storstäderna där webbshopar vuxit sig större än de fysiska butikerna.
– En webbshop är inte bara viktig för att nå kunder utanför Kristianstad, säger Fredrik. Det kan spara telefonsamtal också. Man kan smidigt och enkelt gå in och kolla vad som finns på lager utan att köra i onödan.

Facebook är något som Fredrik marknadsför väldigt hårt. Så fort nyheter kommer in så fotas det direkt och läggs ut. Det gör att återkommande kunder snabbt får koll på det nya sortimentet.
Till sommaren planeras firande. Då har Fiskeknuten funnits som butik i Kristianstad i 30 år. Fredrik har inte planerat ett exakt datum ännu, men någon gång under juli lär det bli. Det kommer bjudas på massor med aktiviteter för både vuxna och barn. Sportfiskare är inbjudna för att visa upp lite annorlunda fiskeprylar och det senaste inom marknaden.

INFO-Bladet önskar Fiskeknuten 30 fortsatta goda år i Kristianstad!

Text & Bild: Christoffer Lundin

Föregående artikelRittävling för barn
Nästa artikelLåt blommorna flytta ut