Revisor Knut Hessbo har en förankrad revisionsbyrå som med hög kvalité erbjuder små och medelstora företag i regionen kvalificerade tjänster inom revision, ekonomisk rådgivning, redovisning, bokslut, deklaration, lön och outsourcing.

Tjänsterna präglas av kompetens och kvalitet med fokus på kundens behov, med ökad lönsamhet och effektivitet för kunden som ledstjärna.

1999 startade Knut Hessbo sin revisionsbyrå i Olofström och innan dess hade han själv arbetat på en revisionsbyrå i Karlshamn i 11 år och 2 år på en bank.

Företaget jobbar med företagens ägarkrets, små till medelstora ägarledda företag är målgruppen och marknaden idag är västra Blekinge samt Nordöstra Skåne.

Företaget expanderar och nytt för i år är att man har startat ett dotterbolag som heter RekoPluss Affärsrådgivning AB.

– Tanken är att vi ska dela på revision och affärsrådgivning berättar Knut Hessbo. Huvudanläggningen kommer att bli klar inom 3-6 månader och det ska också etableras kontor i Kristianstad och Karlshamn.

Idén med RekoPluss är att satsa på ett nytt varumärke, RekoPluss är ett mer neutralt företagsnamn.

Företagets vision är att det ska vara en ledande leverantör av ekonomiska och administrativa totallösningar för ägarledda företag i regionen, samt att det ska vara en trygg och utvecklande arbetsplats med kvalificerade och intressanta arbetsuppgifter. Kvalitet och kompetensutveckling ska prägla personalpolicyn.

20110919410-web

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelKonferens julbord och övernattning på Hotel Fritzatorpet
Nästa artikelIUC i Olofström – Flexibla företagsutbildningar