I ett naturskönt område intill sjön Halen ligger Hotel Fritzatorpet i Olofström och här kan Ert företag få allt under samma tak.

Restaurangen med fulla rättigheter tar emot ca 150 gäster och hotellet erbjuder 26 stycken dubbelrum. Sköna skogsvägar och stigar ligger intill om man vill pausa med en promenad när man har t ex konferens.

Det finns 3 konferensrum på Hotel Fritzatorpet. I två rum får det plats 30 personer och i det lilla rummet 12 personer. Dagmar Persson och hennes dotter Nadin skräddarsyr konferenser efter behov och de förmedlar också olika kvällsaktiviteter både inom- och utomhus.

– Nu är det dags att boka årets julbord för ert företag, hos oss är allt hemlagat, berättar Dagmar, det är mycket uppskattat julbord i en exklusiv restaurang där det var fullsatt varje fredag och lördag förra året.

Vid sex julbordstillfällen i år blir det dans till levande musik. Årets julbord kan man få i ett paket som innehåller ”Julbord – övernattning – frukost” (se annons intill).

Varje dag serveras dagens lunch och det är öppet kvällar mot förbeställning. På helger erbjuds helglunch och A la Carte.

Nytt för i år är att den 4 december kommer Hotel Fritzatorpet ordna en julmarknad utanför. Dagmar och Nadin hälsar alla välkomna.

Text & Bild: Monica Berg

20110919414-web

Föregående artikelHälsoevents i Kristianstad
Nästa artikelRevisor Knut Hessbo AB hjälper dig öka lönsamheten