Kristianstad
KRM Motor AB firar 2 års jubileum i år och i butiken i Tollarp blir det öppet hus den 3 juni. Företaget kommer bjuda på korv och ha spännande erbjudanden till alla kunder.
KRM Motor AB flyttade till lokalerna i Tollarp för två år sedan och affärerna har blomstrat sedan dess.
– Personalen utbildas minst två gånger per år och det är en viktig del inom Meca-koncernen, berättar Rickard Månsson, ägare av KRM Motor. Meca är utbildningsmässigt ledande inom branschen.
På KRM Motor är det full service för alla bilmärken som gäller och personalen på företaget är extra duktiga på elektronik och felsökningar.
Företaget jobbar på ett stort område och har kunder från Röstånga till Olofström. En del tittar också inom med bilen när de är på genomresa i Sverige.
– Det är väldigt viktigt för oss att vara servicevänliga, menar Rickard. Vi erbjuder därför en helhetslösning för bilen så att det inte finns någon anledning att åka någon annanstans. KRM Motor är fullt anslutna till Meca och tycker att det bara är fördelaktigt.
– Det är en stor trygghet att vara anslutna till Meca, säger Rickard. Det är många fördelar med bland annat garantier och personalens utbildning. Man kan förknippa många verkstäder med smuts,
men inte KRM Motor.
– Det är otroligt viktigt för mig och min personal att allt är rent och snyggt, berättar Rickard.  Jag hade inte velat lämna in min bil till en verkstad där den kom tillbaka skitig. Jag säger till personalen att tvätta händerna en extra gång innan de går in i kundernas bilar.
Välkommen till rena och serviceinriktade KRM Motor, och missa inte 2 års jubileumet den 3:e juni.

 

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelBrolle tar Cadillacen ut på turné
Nästa artikelFem på Fenix – Alice Berglund