Hässleholm
AB Allt Rent i Hässleholm erbjuder sina kunder allt inom städ- och trädgårdstjänster. För hemtjänstkunder erbjuds även tvättning och inköp av matvaror. Personalen på AB Allt Rent i Hässleholm är alla utbildade inom branschen och har stora kunskaper inom hygien och städteknik i hemmet.

Det hela började med att Victor Boyle ville byta spår från att ha varit samtalsterapeut till att jobba med energideklarationer. I samband med att han startade upp företaget för energideklarationer startade han också upp AB Allt Rent i Hässleholm. Dottern Michell Boyle blev en av de första anställda och idag är företaget väletablerat i Hässleholm.

– Idag jobbar här tre heltidsanställda och upp till fem deltids-anställda, säger Victor. Idag är företaget ett aktie-bolag och det har gått i ett snabbt tempo sedan starten 2012. Personalen är utbildad inom yrket och kan mycket om kemikalier och material.
AB Allt Rent i Hässleholm erbjuder sina kunder, privatpersoner som företag, tjänster inom flyttstäd, kontorsstäd, sanering och trädgårdstjänster. Företaget har också
RUT-avdragsgillda tjänster. Inga städningar är för små eller stora för AB Allt Rent i Hässleholm. De har maskiner och material för alla slags jobb. Allt är hygieniskt behandlat efter varje kund så att det ska bli så trivsamt och rent som möjligt.
Personalen på företaget använder sig av ergonomiska verktyg för att inte slita ut sig i onödan och samtidigt kunna göra sina jobb smidigt och effektivt.
– Allt går framåt och utvecklas föAB Allt Rent i Hässleholm är rekommenderade av  många mäklarfirmor i Hässleholm.r att hela tiden fungera bättre. Vi är rekommenderade av många mäklare i staden och det är väldigt roligt att ha fått den tilliten. Personalen gör ett ordentligt jobb och om något mot förmodan skulle missats på en städning, åtgärdar vi det utan problem, avslutar Victor.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelRestaurangen i fiskriket
Nästa artikelJB-gymnasiets fotoelever ställer ut