Sandra visar Queenia medlemmar hur ett tryck på en produkt kan se ut.Bromölla
Årets första kvinnliga nätverksfrukost hölls hos Sandra Axelsson och hennes företag Tusen Trådar.

Sandra hade dukat fram frukost till ett femtontal kvinnor som den här morgonen slöt upp för att mingla och få chansen att lyssna när Sandra berättade om sig själv och sitt företag.
Det var en intressant resa hon delade med sig av, med allt från webbdesign, datorsupport och tryckeribranschen, tills hon för fyra år sedan blev egen företagerska inom reklam. Tusen Trådar jobbar med brodyr på kläder och trycksaker vilket ser både snyggt och proffsigt ut.
Sandra är även en av frontkvinnorna som man kan ta kontakt med när det gäller det kvinnliga nätverket Queenia i Bromölla. Ett nätverk som vänder sig till företagsamma kvinnor som driver eget.
Tanken bakom Queenia är att flera är starka tillsammans och ett sätt att möta likasinnade, ta lärdom av varandra, utvecklas och få möjlighet till gemensamma utbildningar och föreläsningar.
Är man intresserad att vara med på de månatliga frukostmötena kan man även gå in på Facebook, där information om olika händelser kontinuerligt uppdateras.
Nästa möte blir den 28 februari hos någon av medlemmarna, var är i skrivandes stund inte satt. Alla kvinnliga företagerskor i Bromölla/Sölvesborg är välkomna.

Text & Bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelNA Altanglas- alltid bra service
Nästa artikelLisa på Bon Vivant masserar dig glad