Lisa Rolandsson i den harmoniska lokalen på Näsby.Utanför skymtar man Bon Vivant bredvid Salong Coquettes skylt.Kristianstad
Visst behöver alla en skön massage ibland för att slappna av och stressa ner? Eller varför inte lite medicinsk fotvård för ömma fötter? När man väl har varit på en skön massage är det inte alltid så roligt att visa sig bland folk om man är omtöcknad. Lisa Rolandsson på Bon Vivant föredrar därför att driva sin verksamhet på Näsby framför det livliga Kristianstad.

Den 16 oktober 2012 startade massage- och fotterapeuten Lisa upp sin verksamhet på Näsby, i samma lokaler som Salong Coquette.
– Det är första gång jag startar upp något eget och det har varit väldigt nervöst, men också glatt, berättar Lisa.
Hon har hållit på med massagen i två år och fotvården sedan oktober 2012. Det har dock inte alltid varit Lisas plan utan för några år sedan såg framtiden annorlunda ut.
– Jag gjorde lumpen och var inställd på att bli polis. Jag skadade mig tyvärr men ville ändå fortsätta på samma spår med att hjälpa människor. Det blev en annan slags hjälp istället, nämligen att rehabilitera och hjälpa människor.
Förutom vanlig massage erbjuder Lisa också behandlingar i stil med sjukgymnastik och paraffinbehandling, som hjälper om man har värk, exempelvis reumatism. Bon Vivant erbjuder även medicinsk fotvård, fotvård deluxe och vaxning.
Söker man ekologiska produkter har Bon Vivant några produkter och säljer bland annat fotkrämer och nagellack.
– Responsen har varit mycket bra sen jag öppnade i oktober, bättre än jag hade förväntat mig, förklarar Lisa.
Förutom kunder i salongen åker Lisa även ut och masserar på företag och framöver kommer hon satsa mer på det.
Om man blickar framåt vill Lisa vidareutbilda sig inom bland annat zonterapi så inte hon blir så begränsad i sitt yrke.
Lisa trivs bra på Näsby och hälsar alla välkomna till Bon Vivant i Salong Coquettes lokaler!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelQueenia är igång med sina frukostmöten
Nästa artikelElever från Dalaskolan besökte Vångabacken