Närmare bestämt i Glimåkra på Boaltsvägen 14 F. Då undrar ni säkert, vad är det som finns just där?

pulsen-slar-i-ostra-goinge

Sedan den 16 oktober förra året finns nu mera Göinge Träningscenter. Ägarna av detta fina träningscenter är Camilla Leo Malmberg, Karoline Krafft, Jessica Lindecrantz och Dennis Eliasson. Tillsammans driver de centret helt ideellt som instruktörer och där finns även 5 frivilliga som också hjälper till att hålla i passen.

Allt började i gruppträningslokalen i höstas, sedan har hela verksamheten växt. I januari installerades ett cykelrum, med en kapacitet på 20 cyklar. Och nu i februari, närmare bestämt den 7:e, slogs portarna upp för den nya styrketräningshallen. Här har du redskap för alla muskelgrupper. Allt detta finns under samma tak, i mycket fräscha lokaler.

Man har 27 pass i veckan just nu. Allt från Latin Moves till Barngympa. Barngympan är från 5-12 år. Men det är indelat i 2 åldersgrupper, 5-8 och 9-12. När det gäller träning i övrigt så är det 16 års gräns. Föreningsträning finns också, i dagsläget är det Glimåkra Dam/Herr och Sibbhults Herrar som kör där. Det finns även en viktminskningskurs att tillgå. Den startas upp efter hand som deltagarantalet når 10 personer.

Göinge Träningscenter har öppet alla dagar mellan 05-24, med bemanning på vardagkvällarna eller vid överenskommen tid. Under övrig tid tillämpas tagg-system för de lite mer 200 medlemmar det finns idag. Övrig tid är det storebror (Kamera) som övervakar. Så ni som känner för att komma igång eller bara vill prova på, är varmt välkomna att testa. Prata bara med någon av personalen som finns där under de bemannade tiderna.

Vi på Info-Bladet önskar samtliga på Göinge Träningscenter Lycka till.

Text & bild Jerry Cederholm

Föregående artikelLaserbehandling på Björkängsgårdens SPA
Nästa artikelAskungen fick sin prins till slut