Bromölla
Salladsbaren har nu funnits på Preem sen i juli och har blivit väldigt populär. Här finns sallad för alla, för de som är vegetarianer, för de som hellre vill ha något varmt eller för de som vill ha en vanlig sallad.

– Kunder kommer redan på morgonen när vi förbereder salladsbaren och plockar salladen som de ska ha till lunch på jobbet, berättar Michael. Det är väldigt snabbt och lätt att plocka ihop sin egen sallad, och det blir inte tjatigt eftersom man kan variera ingredienserna. Salladsbaren finns tillgänglig under Preems öppettider.

Till salladen kan man köpa tillbehör så som dryck, kaffe, dressing, bröd och smör. Där finns även pumpakärnor och solrosfrön som man kan ha istället för dressing.

Vill man ha något varmt finns där olika pastasorter som går att värma, till det kan man till exempel välja kyckling som är extra gott varm.

Varorna till salladsbaren levereras 3 gånger i veckan och är alltid nyproducerade. Baren städas varje dag och en gång i veckan kommer leverantören och städar grundligt.

Till salladsbaren finns en display där man som kund väldigt lätt kan hitta vad alla ingredienser innehåller, så om man är allergisk mot något kan man lätt och smidigt kan undvika det.  Man ser även temperaturen i baren och när den fylldes på senast.

Kör inom Preem på väg till jobbet och plocka din egen sallad. Det är snabbt och lätt, och samtidigt nyttigt.

Text & Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelSaxson flyttar till nya lokaler
Nästa artikelNaturgott firar 20 år