web-Bild1-cmykKristianstad
Bengt Palm har sett till att Preemmacken vid rondellen i Kristianstad är mer än bara en vanlig bensinmack. Den blev en mötesplats för några månader sedan när de öppnade sin nya salladsbar och samtidigt invigde sin nya lunch- och fikahörna.

– I vår lunch- och fikahörna har vi 19 sittplatser, berättar Bengt och visar de snygga, vita borden med sina bekväma stolar och det bubblande akvariet. Vi har många yrkesmän som kommer in för lunch och en välbehövlig paus efter många timmar på vägen. Det känns roligt att vi kan erbjuda nyttig mat och skön avkoppling.

Salladsbarens utbud varieras ständigt, med cirka 49 olika tillbehör, för att lunchen aldrig ska bli tråkig. Populärast är de olika pastasortern och kycklingen.
– Jag äter själv ofta från salladsbaren, erkänner Bengt med ett leende. Vår lunchhörna har blivit sådan succé att jag funderar på att utöka med en uteservering, det är perfekt vid fint väder.

Preem är inte bara en modern mack med plats för lunch och avkoppling, de erbjuder även traditionell och personlig service. De kan hjälpa till med allt från att byta en lampa, till att tanka bilen, och på sin Preemmack ute på Näsby har de en hel verkstad till kundens förfogande.
– Nytt är även att vi börjat med bil-rekond, avslöjar Bengt. Det är anpassat för både privatpersoner och företag, med ett enkelt system och utan krångel.

Bilen blir som ny tack vare Brilliant Care lackkonservering, med 6 års garanti. Med Brilliant Care kan man fräscha till bilen både utvändigt och invändigt.

Preem är den moderna bensinmacken med den traditionella servicen, och som kan erbjuda någonting för alla.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelKristianstads historia under 1900-talet
Nästa artikelThomas har ett blomstrande intresse