Herman ansvarar för vinprovningen.Lois ser till att gästerna blir nöjda.Karlshamn
Ett hotell med ett genomgående havstema och där alla rum är olika. Det tillsammans med god service är vad gästerna får när de checkar in på Port Hotel i Karlshamn.

Svenne Börjesson driver sedan 2003 Port Hotel i Karlshamn. Här ska gästerna känna sig sedda, hörda och välkomna. Tillsammans med de 13 anställda har en väl genomtänkt strategi utarbetats för att få gästen att trivas så bra som möjligt. Den går ut på att redan vid incheckning bjuda på godis och på rummen ligger lappar där gästen uppmanas att ta kontakt med personalen för att tillgodose eventuella önskemål.
Vårt mål är att alltid ligga ett steg före gästerna när det kommer till service berättar Svenne när han visar runt på hotellet och vi tittar in i de härligt varma och färgglada rummen som innehåller både platt-tv och minibar.
Hotelldelen är grundstommen i verksamheten med restaurang där det serveras husmanskost och frukostbuffé. Här anordnas konferenser, minnesstunder, och det firas bröllop och årsdagar. För den som vill prova på lite goda viner så har Port Hotel 29 olika koncept.
Vi erbjuder mycket i en mjuk och trivsam miljö.
På Port Hotel finns också möjlighet att boka lägenhet och externa rum vid förfrågan.

Text & Bild: Patrik Aronsson

Föregående artikelRobban – Brottning är ingen lek
Nästa artikelKjellqvists All- service utökar med butik i Vittsjö.