Precis som rubriken lyder blev Kiaby Idrottsförenings loppmarknad även i år en succé. Som vanligt lockades en stor mängd människor till Kiaby för att besöka årets loppmarknad.

Fynden stod uppradade och prydligt organiserade på den stora fotbollsplanen och folk var på plats i god tid för att titta ut sina blivande köp. Jobbet för att få ihop loppmarknaden och allt vad det innebär har flutit på smidigt. Man är noga med att ha en tydlig arbetsfördelning och organisation inför vad som ska göras och alla hjälps åt, stora som små. Gemenskapen och lagandan speglar sig likaväl på fotbollsplanen mellan spelarna som inom klubben och alla ideella eldsjälar som år efter år hjälps åt och arbetar för att klubben ska hållas levande.

Bilarna som väller in mot Kiaby IF organiseras och placeras noggrant och eftertänksamt av parkeringsvakter. Folk kan köpa korv i bröd, sillamackor, godis och andra godsaker medan de väntar på att börja fynda eller när de har fyndat färdigt. De som arbetar på loppmarknaden bär gula västar och säljer saker och ting på löpande band. Överallt syns människor som glatt bär dagens kap mot sina bilar för att sen fortsätta sin jakt på det perfekta köpet.

INFO-Bladet tackar Kiaby Idrottsförening för årets loppmarknad och ser fram emot nästa års tillställning!

 

Text: Linn Åström

Föregående artikelEn dans på slottet
Nästa artikelHöstens myshörnor