Hässleholm
Sommaren börjar så smått lida mot sitt slut och hösten tar form. Främst märks det utomhus när löven skiftar färg och börjar falla till marken. Klädesmässigt har höstens mode redan tagit plats i våra butiker och möbelmodet är redan etablerat i våra hem.

Hösten behöver inte betyda kyla,mörker och förkylning utan istället värme, mysbelysning och en kopp te. EM Möbler i Hässleholm har allt för hemmets mysstunder. INFO-Bladet berättar om två olika alternativ för alla som vill kura ihop sig i en skön fåtölj med en bra bok i höst.

Första myshörnan-Naturmys
I den första myshörnan finns fårskinnsfåtöljen Delta Adventure för 17680 kr med tillhörande pall för 4310 kr. Den finns i flertalet färger och går att få i fårskinn, läder eller tyg. Här finns också en vit lampa för 1425 kr som ger ett behagligt, änglaaktigt ljus på väggen. Finns även i svart.

Utnyttja det stora förvaringsutrymmet på Klinte Sidobord och fyll den med favoritsakerna och minnena. Klinte Sidobord kostar 3850 kr. Som dekoration eller för bekvämlighets skull finns Dupion-kudden i flera olika färger för 249 kr. Filten Sanna-filten är perfekt att svepa in sig i när vinden viner utanför och kostar 249 kr.

Om man vill gömma något från nyfikna besökare är Love boklåda förvaring ett bra val. Den ligger på 69 kr. Belysningen är ett av de viktigaste inslagen på en riktigt mysig hörna. Här har vi valt gilleljusen som kostar från 29 kr/styck. Ljuslyktan Rosty kostar 99 kr/styck.

Andra myshörnan-Läslusen
Patchwork-mönster är en av höstens trender och det ser vi i nästa myshörna. Här ser vi Bonnfåtöljen för 3995 kr som finns i många färger. Bredvid fåtöljen står den snygga hyllan Stig för 499 kr. Finns även i vitt. Till läslushörnan har vi valt Bazar golvlampa för 1349 kr med starkare belysning för att inte anstränga ögonen. Mysfaktorn finns kvar med ljuslyktorna Monsun för 29 kr styck.

I fåtöljen ligger en Juna filt för 999 kr i vackra färger och på golvet ser vi återigen en Dupion-kudde för 249 kr men också en kudde Oslo för 299 kr. Detta är bara exempel på två myshörnor och på EM Möbler går det själv att skapa sin myshörna bland det stora sortimentet.
Ha en mysig höst!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelPoppis loppis
Nästa artikelINFO-Bladet testar ATV ADLY 600 Pro – en smidig mångsysslare