Nu går vi in i en period med höga halter av olika pollen. Vanligtvis tar man allergimediciner och håller sig inne, alltså är man inte ute och njuter av vårens alla dofter.

Sonny utför behandling.Carina Carlhede från Kristianstad hade problem med björkpollen och gräs, kunde inte gå ut när gräsmattan var nyklippt för då rann det i ögon och näsa och ibland fick hon även problem med andningen. Hon kom i kontakt med Sonny Svensson, reflexolog och zonterapeut sedan drygt 25 år, sommaren 2009 och började behandling och efter två gånger kunde hon sluta med tabletter mot allergi och efter ytterligare fem behandlingar var hon helt fri från sin allergi.  Hon är fortfarande besvärsfri och har inte behövt någon ytterligare behandling sedan 2009.

Även Ingemar Nilsson från Ryd har blivit hjälpt av Sonny. Han har haft kraftig pollenallergi mot björk, gräs, gråbo, hassel och prästkragar. Efter behandling hos Sonny har allergin blivit fantastiskt mycket bättre. Den består nu enbart av några enstaka nysningar.

Annelie Carlsson från Olofström hade problem med hosta som var stressrelaterad. Hon tappade även rösten och eftersom hon arbetar som lärare var det jobbigt att inte ha någon röst. Efter fem behandlingar har hostan i princip försvunnit och rösten har kommit tillbaka.

Reflexologi är en terapiform som på ett naturligt sätt är kopplat till kroppens nervsystem. Olika reflexområden på huden stimuleras och dessa signaler transporteras genom ryggmärg och hjärna till olika målområden i kroppen. Effekten blir en stimulering av människans naturliga självläkningsresurser. Behandlingen sker genom manuella tryck och gnuggningar eller med zonstavar.

Har du själv några besvär med exempelvis värk, stress, andningsproblem, kroppshållning, pollenallergi, astma, artros eller något annat är du välkommen att ta kontakt med Sonny. Han finns på Drottninggatan i Karlshamn.

Text: Monica Berg

Föregående artikelNätverket för Hälsa …
Nästa artikelBlekinge Solskydd AB och Marin & motorservice i ett perfekt samarbete