Ett stenkast från Matviks hamn som är en av kommunens största fritisdsbåtshamnar, ligger båthotellet. Med sina 3200 m2 ryms där idag ca 100 båtar men det finns möjlighet till fler, lokalerna kan ta båtar upp till 50 fot och här kan man tryggt och säkert vinterförvara sin båt.

-Vi vill att kunderna ska känna sig säkra när de lämnar sin båt hos oss och har satsat mycket på säkerheten. Alla byggnader är försedda med larm och området är inhägnat, vissa lokaler med elstängsel, sedan finns det ju också boende på platsen säger ägaren Daniel Åkeson.

Nytt för i år är samarbetet med Claes Eriksson på Marin & motorservice som jobbat många år med service av båtar men som nu satsar i större skala. Med verksamheten på plats på området kan man erbjuda båtägarna full service på sin båt från bottenmålning, tvätt, polering till service och konservering.

Man kan själv lämna båten på båthotellet eller så ombesörjer företaget en helhetslösning med upptagning, sjösättning och vad man önskar där emellan.

För de som inte själva har en trailer finns det en hydraulisk transportvagn att tillgå och man kan lätt se att Daniel Åkeson är väldigt stolt över vagnen som är unik och byggd på företaget.

– Det ska vara smidigt för kunderna att lämna sin båt hos oss, full service för de som vill, eftersom vi har både traktor och vagn och hamnen ligger så nära är transporterna inga problem, fortsätter Daniel.

Vi ser detta samarbete som ett utmärkt sätt för båtägarna att få all den service de önskar på ett och samma ställe. Man slipper onödiga transportkostnader och får såklart en utmärkt service på köpet säger Claes och Daniel enstämmigt.

Text och Bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelPollenallergiker – Det finns hjälp
Nästa artikelCamilla ger dig Lugn & Ro