pia-halsa

För att jämna ut könsfördelningen lite med alla killar som befinner i verkstadsdelen är Pia Rapp en av dem som bestämt sig för att flytta in.

Pia som nu flyttat i in en annan del av huset har sedan 2004 arbetat med taktilmassage då hon utbildade sig inom detta. Anledningen att hon började med taktilmassage var att hon efter en stressig period i sitt liv kom i kontakt med en tjej som utförde detta på henne. Hon insåg då att om hon själv kunde må så bra ville hon gärna ge denna känsla även till andra.

Taktilmassage som är en form av lätt beröring är motsatsen till energimassage som hon också har börjat arbeta med. Denna form av massage är istället för lätta strykningar på huden, en massage där man trycker på olika punkter i kroppen, akupressur. På frågan om varför hon började med denna massageform blir svaret att hon använder sig av båda sorterna för att folk tror att det måste göra lite ont för att det ska vara bra. Detta är ju såklart inte sant men hon vill gärna kunna erbjuda båda.

Utöver massagen har hon också ett brinnande intresse för liljeväxten Aloe Vera. Så här säger hon om detta:

– Människan har alltid använt Aloe Vera och många vet ju att den är bra. Men alla har inte hört talas om den. Jag är oberoende återförsäljare åt ett världsledande hälsoföretag, som även är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera.

Är någon intresserad av en bättre hälsa eller kanske rent av en affärsmöjlighet så berättar jag gärna mer, säger Pia. Något som hon också gärna arbetar med är olika former av mässor och andra events. Två hälsomässor är precis avverkade i höst och mer kommer det att bli. Så för dig som gillar tillställningar, håll utkik efter Pias namn på lappar och annonser.

Text & bild Paulina Bengtsson

Föregående artikelLastvagnsService i Olofström AB inviger sina nya lokaler
Nästa artikelHälsobranschen expanderar och Matiro hänger med