halsobranchen

I en annan av lokalerna hittar vi en tjej som även hon har ett brinnande intresse för växten Aloe Vera. Martina Karlsson är namnet och hennes företag arbetar med hälsa, utbildning och rekrytering.

Så här säger hon:

– Under hösten, vintern och våren kommer jag att hålla hälsokurser där glädjen i vardagen går som en röd tråd genom hela utbildningen. Jag kommer också ha en utbildning för ungdomar som heter Ekonomi & Självledarskap. Vi kommer att prata om vad framgång är för just dig och att det är vi själva som styr vad vi tänker. Det är inte hur vi ”har det” utan hur vi ”tar det” som är viktigt för att lyckas inom alla områden i våra liv.

För Martina är hälsa så mycket mer än kost och motion. Hon tycker att det handlar om helheten och att man ska göra det man tycker är roligt. Att umgås med folk man tycker om är en självklarhet för henne. Hon säger att omgivningen i ens liv inte är viktig, den är allt! Martina är även hon oberoende återförsäljare åt ett världsledande hälsoföretag som är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera.

– Användandet av Aloe Vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt växten till husbehov. I modern tid har mycket av kunskapen runt nyttoväxter försvunnit, men nu ökar intresset världen över för hälso- och livsstilsfrågorna. En allt mer stressad tillvaro gör också att vi helt enkelt behöver ta hand om oss själva lite bättre. Och det är här vi kommer in och kan erbjuda en möjlighet till en bättre hälsa och en bättre ekonomi. Hälsobranschen expanderar enormt och vi söker nya medarbetare i olika positioner. Blir du nyfiken på vad hon menar?

Kontakta henne (se uppgifter i annons).

Text & bild Paulina Bengtsson

Föregående artikelPias Hälsa & Harmoni flyttar in
Nästa artikelThai-massage för hela kroppen