I början på oktober kommer Partyfabriken att premiäröppna den friliggande restaurangen på FCT Köpcenter (Förmedlingscentralen) i Tyringe.
Varför tar ni det här steget?

Av mer än en anledning gör vi den här satsningen, berättar Säle Svensson när vi träffas ute i de nya lokalerna. Vi får en fast plats för vår verksamhet som annars går ut på att vara ute i landet på spelningar. Köket som redan finns där kommer vi att ha mycket nytta av förutom det som serveras på plats, samt att vi ser det som en utveckling av den nuvarande verksamheten.

Vad kommer det erbjudas för utbud?

Målsättningen är att driva det i gatuköksstil men i Partyfabrikens anda. Vi kommer att ha dagens rätt med olika rätter varje dag. Även lättare mat, inte minst vår räkmacka, men även vanlig fika, alla ska känna att där är något som passar dem, berättar Säle, minst sagt passionerat.
Vi kommer såklart framöver att samköra en del med FCT Köpcenter med bussällskap där utbudet kommer att vara shoppa, äta och få underhållning.

Lokalen är ju inte så jättestor så det får vara mindre sällskap.

Kommer du själv att jobba i restaurangen?

Nja, jag kommer nog att vara där men inte i huvudsak . Jag har massor med nya projekt på gång med den traditionella Partyfabriken. Dessutom har vi den rullande verksamheten, 2011 hade vi 160 spelningar och blev faktiskt utsedda till Sveriges mest fartfyllda show, berättar Säle, inte så lite stolt. Ansvaret för restaurangen kommer att ligga hos, Lina Svensson, Susanne och Lina Söderling.

Vi ska växa in i detta och förutom utbudet göra några stora förändringar i lokalen. Möjligtvis exteriört, men vi ska se till så att det märks att Partyfabriken tagit över, säger Säle. När vi träffas är även Lina Söderling och hennes två barn med, och Lina påpekar att hon är ganska sugen på att även sätta deras prägel på väggar och golv, men det är inget som sker direkt.

Vi ska framöver även ha temakvällar, fortsätter Säle, som t.e.x Vinprovningskvällar, stand-up kvällar m.m. Vi har ju förmånen att ha ett enormt kontaktnät i nöjesbranschen.

Joakim Karlsson en av ägarna på FCT Köpcenter kommer förbi. Jag måste ju fråga även honom hur han ser på den nya hyresgästen.

Vi kan inte se ett bättre alternativ. Det ska bli jättespännande att se var detta leder. Jag sticker ju inte under stol med att vi har stora förhoppningar på att detta kommer utveckla utbudet på FCT och även för Partyfabrikens del såklart. Vi försöker förnya oss hela tiden och detta är en del i vårt nytänk berättar Joakim, minst lika energiskt som Säle och Lina.

Namnet då, vad ska det heta?

Ja det vet vi inte ännu. Vi har utlyst en tävling på vår Facebooksida. Det enda kravet är att Partyfabriken ska ingå, annars är det högt i taket. Lina berättar att det redan har kommit en del förslag men vi behöver fler att välja på. Så gå in på facebook och gilla vår sida och lämna ert förslag. Det vinnande bidraget vinner 500 kronor i presentkort.

Text & Bild: Magnus Kajrup

Fakta
Partyfabriken
Vi är ett företag som i grunden utgår med    serverande artister
som spelar upp en härlig show med allt från;
ballader, schlagers till rock’n’ roll.
När artisterna inte underhåller fungerar de som serveringspersonal.
Partyfabriken erbjuder olika showkoncept som går hem hos både äldre och yngre publik.
Partyfabriken värdesätter att kunderna blir nöjda med sitt arrangemang och har möjlighet att skräddarsy individuella kvällar som man sent glömmer.
Tack vare att all utrustning, såsom tält, kök, barer, scen, ljud, ljus osv ägs av Partyfabriken kan det alltid erbjudas en bra prisbild.
Efter många år i branschen finns det ett brett kontaktnät vid speciella önskemål eller övrig utrustning.
Fakta
FCT Köpcenter
FCT köpcenter, tidigare Förmedlingscentralen erbjuder det mesta inom nytt och begagnat. Företaget tar emot varor i butiken dels köper FCT hela eller delar av hem. Ett signum är att allt som finns i utbudet är helt och rent.
I butiken i Tyringe finns ett brett utbud av nytt, begagnat och antikt. Det finns i stort sett allt man kan hitta i ett hem.
FCT köpcenter har funnits i Tyringe i ca 25 år och kan räknas till Sveriges största
begagnat-varuhus.

Säle Svensson, Lina Söderling och nästa generationen Elli och Alvin.Källa 1: www.partyfabriken.se
Källa 2: www.fctkopcenter.se

Föregående artikelGunget som skapar glädje
Nästa artikelBostadsbyggandet i Hässleholm fortsätter