Kristianstad
Den 26 till 27 april anordnar PA Recond tillsammans med Preem en utställning på Preeem-stationen i Kristianstad. En utställning med bilar kommer finnas tillgänglig att ta del av och massa annat roligt.

– Vi kommer ställa ut bilar vi har polerat under året, berätPA Recond kommer visa upp alla bilar de har polerat under året, bland annat den här.tar Peter på PA Recond. Utställningen kommer vara i samband med att vi firar vårt 1-års jubileum.
Under utställningen kommer både stora och små kunna ta del av alla roliga aktiviteter under dagarna. En spelbil som man sitter i och ”låtsaskör” kommer finnas för de som vill. Limousineåkning i en svart eller vit limousine erbjuds alla kunder med Preemkort eller som tecknar Preemkort under lördagen.
– Förhoppningsvis kommer här stå några racingbilar också, säger Peter.
För de som aldrig har testat segway, kan man göra det under lördagen mellan 09:00-13:00 och de kommer från www.hyrsegway.se.
– Vi anordnar detta evenemanget i samband med Kong Christians Rally som är Sveriges största rally deltagarmässigt, säger Peter.
Evenemanget är mellan 12:00-20:00 på fredagen och mellan 09:00-16:00 på lördagen. Från 12:00 på fredagen till 17:00 på lördagen kommer Preem stå för drivmedelssänkning. Preem kommer även ha andra blandade erbjudanden under de två dagarna.
Limousineåkningen sker mellan 11:00 och 15:00 på lördagen, samtidigt som dansgruppen Showtime uppträder.
PA Recond har prissänkning på 100 kr på sitt bilvårdspaket. Om man dessutom bokar premiumtvätt med avfettning under den 26 och 27 april, bjuder PA Recond på recond av inredningen, värde 450 kr.
Detta och fler saker händer, så missa inte denna familjefest på Preemstationen den 26 och 27 april. PA Recond och Preem hälsar alla välkomna.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelFörskolan Frö & Freja
Nästa artikelRestaurangen i fiskriket