Kristianstad
Den 1:e oktober slår Oriflame upp dörrarna för en kväll full med skönhet och välbefinnande.

I Teaterbarens vackra lokaler kommer man kunna ta del av Oriflames breda sortiment och fina erbjudanden. Utöver spännande skönhetsprodukter kommer det även finnas andra på plats under Oriflames skönhetsafton. Personal från Memira kommer vara på plats och informera om synbehandlingar. Olika hår- och make up-stylister delar med sig av inspiration inför höstens trender. Varför inte passa på att få en make-over? Butik Lilla E står redo att visa upp sin höstkollektion med massor av trendiga kläder för de yngre i familjen.

Under kvällen kommer det bjudas på söta mannekänger och introduktion av en ny hudvårdsserie framtagen av stamceller som ska hjälpa oss att behålla ungdomen även på utsidan genom åren.

Wellness egen försäljningschef i södra Sverige tar oss med på ett föredrag om vad vi bör tänka på för att må bra och känna välbefinnande i dagens tillvaro som kantas av stress och måsten. Det bjuds även på dryck som hjälper dig och ditt inre till välmående och lugn.

Inger Willny som driver Oriflame’s showroom på Långebro i Kristianstad ser fram emot kvällen och kommer att presentera ett oemotståndligt erbjudande på ett paket med produkter från Oriflame varav 20% kommer att gå oavkortat till Rosa Bandet. Och som om inte detta vore nog så kommer alla besökare att bli tilldelad en goodiebag med fint innehåll. Säkra din plats denna kväll för skönhet, inifrån och ut.

 

Text: Linn Åström
Bild: privat

Föregående artikelKonstrutan intar Kristianstads gator
Nästa artikelTV-Svängen rullar vidare