Kristianstad
Organique byter ägare och också namn till Boutique Organique. Men ingen panik, Janet och Sara kommer fortfarande jobba med Organiques produkter och hålla till på huvud-kontoret vid vattentornet.

De kommer hädanefter syssla mer med distribution i Sverige och Skandinavien och lämnar glatt över butiken till Jeanett och Christoffer Nilsson. Jeanett och Christoffer bor i Öllsjö sedan tre år tillbaka med dottern Elwy på 18 månader. Jeanett har tidigare jobbat inom restaurangbranschen och Christoffer parerar mellan att jobba som säljare och att hjälpa Jeanett i butiken.

– Detta är något vi har dykt rakt in i, berättar Jeanett. Vi såg att Janet och Sara sökte nya ägare till butiken och Christoffer bokade möte med dem. Det som lockade oss till stor del var det ekologiska sortimentet, men också att vi själva använder Organiques produkter och vet att de fungerar. Hela Organiques sortiment kommer vara kvar och det kommer även komma in nya produkter, bland annat ekologisk choklad.

– Det som egentligen försvinner är alla behandlingar, säger Jeanett. Annars kommer allt vara kvar i butiken.

– Vi har valt de nya ägarna med omsorg och trivs jättebra med vårt val, säger Janet. Det är givetvis ett stort steg att lämna över sin bebis, som Organique har varit för oss, till någon annan men det är samtidigt väldigt spännande.

INFO-Bladet önskar de nya ägarna
Jeanett och Christoffer på Boutique
Organique all lycka till i framtiden.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelNya Pågatågsstationer i kommunen
Nästa artikelErikshjälpen – medmänskligt mode