Frisören Denise Stridh öppnade i november 2010 upp portarna till sin salong i fräscha lättillgängliga lokaler på Södertorg i Kristianstad. Nu utvecklas salongen; Bara Fötter har flyI väntan på att vattnet ska vara lagom varmt när det är tid för hårtvätt.Karolina gick i våras ut gymnasiet, och jobbar nu kvar på sin praktikplats Studio-33.ttat in, lika så Emmys massage och frisörstyrkan utökades när Karolina Tarakkamäki anställdes efter sin student på frisörutbildning.
Karolina som bor i Näsum hade sedan länge en klar bild av att hon ville bli frisör. Med vänner som studerade till frisör på John Bauergymnasiet i Karlshamn, var valet av skola också självklart. Redan när Denise öppnad Studio 33 fanns Karolina med i bilden.
– Jag har gjort min praktik här, och det känns bra att nu fortsätta på samma salong. Jag trivs bra här och hoppas få en större kundstock nu när jag är här alla dagar i veckan, berättar Karolina.
Hon gillar frisöryrket, det bästa är att man träffar många olika människor.
– Ingen kund är den andra lik. Sen är det klart jättekul att när kunder kommer in och vill ha förändring. Då kan man verkligen använda sig av alla sina kunskaper och sin kreativitet, för att hitta färg och form som kunden passar i och gillar, avslutar Karolina för att börja pensla färg i håret på sin nästa kund.
INFO-Bladet önskar Karolina fortsatt lycka till inom frisöryrket.

Text&Bild Elin Troedsson.


Föregående artikelVånga Bygdens Skördefest – Folkets evenemang
Nästa artikelIrén satsade och öppnade Bara Fötter i Kristianstad