Olofström
Att starta ett företag är för många en längtan, men på vägen kan det komma många motgångar och oväntade hinder. Nyföretagarcentrum i Olofström har lång erfarenhet av att hjälpa företag i starten. Under åren har de hjälpt flera företag i olika branscher att komma igång.

För att man ska lyckas med ett företag krävs mycket planering och att man personligen är väl förberedd. Nyföretagarcentrum hjälper till med att strukturera upp en väl genomförbar affärsplan. De hjälper också till att se vilka förutsättningar affärsidén har på längre sikt. Tillsammans med Nyföretagarcentrum går man igenom alla de viktiga delarna för att sedan utvärdera affärsidén.
FöretagsnätverkRoland Aronsson hjälper nystartade företag att komma igång.
På Nyföretagarcentrum får man inte bara tillgång till deras erfarenhet, utan också den kunskap och kompetens som finns hos företagen och organisationerna som stöttar dem ekonomiskt. Detta innebär att man får tillträde till ett stort nätverk som man sedan kan ha stor användning för i sitt eget företag.
Hjälpen som man får är kostnadsfri och varken affärsidéerna eller planerna kommer ut i det öppna för tidigt. Ju tidigare man kommer med sina idéer till Nyföretagarcentrum, desto bättre hjälp kan man få.
Finns kvar
När man sedan har startat upp sitt företag är man fortfarande inte ensam, Nyföretagarcentrum finns fortfarande tillgängligt för att bolla idéer med eller som hjälp för att lösa problem som har uppstått.
Roland Aronsson är rådgivare på Nyföretagarcentrum i Olofströms och hjälper till med olika delar i affärsplanen som; affärsidé, marknadsbild, konkurrenter, målgrupp, profilering, marknadsföring, personliga förutsättningar, företagsform, kapital och finansiering, budget, bokföring och redovisning, avtal, lagar och förordningar och lokaler.
Nyföretagarcentrum i Olofström har en applikation för Android- och iPhonemobiler som heter; Starta Eget som du kan ladda ner gratis på din mobil. Sen kan du komma igång med ditt företag och din dröm.
Vad kan INFO-Bladet göra för ett nystartat företag?
Förutom att hjälpa alla nystartade företag att marknadsföra sig genom annonsering får alla nystartade företag ett kostnadsfritt reportage för att få igång verksamheten. Vi erbjuder också alla nystartade företag ett marknadföringspaket som involverar allt från loggor, annonser, broschyrer, flygblad, brevpapper och kuvert. För mer information om priser kontakta en av INFO-Bladets säljare i ditt område.

Text: Veronika Brink
Bild: Nyföretagarcentrum

Föregående artikelFina Fisken på B. Kullbergs Fiskeexport
Nästa artikelVilla Andrum – En plats för välmående