En ny köksbutik i Hässleholm har öppnat på Helsingborgsvägen. Här finns massor med snygga material och nya funktioner som gör köket lättarbetat. Allt visas i en stor nybyggd lokal med mycket ljus och högt i tak.

– Det är roligt med kök, säger Luigi Bellan, VD och ägare av Smedstorp Kök. Köket är det viktigaste rummet i våra hem. Just därför är det så spännande och intressant att få vara delaktig i planeringen och utformningen av ett nytt kök. Vi skräddarsyr varje kök efter de personer som bor i huset.

Snygga kök som håller länge
Smedstorp Kök tillverkar skräddarsydda kvalitetskök för höga krav i eget snickeri på Österlen. Allt från lantkök, funkis, modernt och traditionella kök med möjlighet till unika lösningar och personliga anpassningar. Luigi Bellan köpte Smedstorp Kök år 2000 och har snabbt utvecklat företaget till ett starkt varumärke för kvalitetsmedvetna kökskunder. Egna butiker finns i Malmö, Helsingborg, Smedstorp och nu i Hässleholm.

– Vi har lagt knappt två miljoner på att bygga upp nordöstra Skånes snyggaste köksbutik. Men det visar sig redan att satsningen är helt rätt. Vi har massor att göra med många beställningar, berättar Luigi Bellan.

Ny inredare
Annika Lindberg har rekryterats som ny köksinredare i Hässleholm. Annika har grundlig erfarenhet av köksbranschen och har länge arbetat med ledande kökstillverkare i Kristianstad. Hon är bl a utbildad vid IHM Business School och bor i Vinslöv tillsammans med inredningssnickaren Mikael Lindberg, tre barn och två hundar.

Ett stabilt ekonomiskt resultat
Smedstorp Kök visar ett positivt resultat trots ränteoro, en tydlig nedgång på byggmarknaden och svalare intresse för nyproduktion av villor och renovering av privatbostäder. Försäljningsresultatet för år 2011 är klart bättre jämfört med föregående år. Dessutom har Smedstorp Kök genomfört omfattande investeringar för drygt 7 miljoner. Ny teknik, nya maskiner och nya byggnader.

– Vi tror att vi kanAnnika Lindberg från Vinslöv är ny köksinredare på Smedstorp Kök i Hässleholm. Luigi Bellan, VD för Smedstorp Kök är nöjd med det ekonomiska resultatet och den nya butiken i Hässleholm.  - Det finns alltid plats för gedigna kvalitetskök, menar Luigi Bellan.Det nya lantköket Fredriksdal med fina snickeridetaljer representerar en av årets trender. En sidenmatt pärlgrå nyans inspirerad av äldre linoljefärger ger den rätta inbjudande känslan. En praktisk kalkstensbänkskiva i kvartskomposit tål både vinfläckar och knivar utan problem. Glasbyttor under vitrinskåpen ger den rätta retrokänslan. växa på den svenska köksmarknaden med inriktning på skräddarsydda kvalitetskök. Då måste vi våga satsa framåt på utveckling, avslutar Luigi Bellan.

Foto: Smedstorp.com

Föregående artikelMixhuset – en välmixad butik!
Nästa artikelPrisad bilvård